Nijhovenbouw

Nieuwsberichten

VEVO 2 in het nieuw

Nijhoven Bouw, Fysiotherapiepraktijk Dynamiek en Accountskantoor Baker Tilly hebben het tweede elftal van voetbalvereniging VEVO uit Veessen verrast. Alle spelers ontvingen behalve een nieuw tenue, ook polo’s en tassen van de drie gulle sponsoren.

Jasper Schoonhoven van Nijhoven Bouw komt uit Veessen en is goed bekend met VEVO: ‘Een prachtige, sympathieke club die veel voor ons dorp betekent en die we een warm hart toedragen. Toen de gelegenheid zich voordeed om VEVO 2 te sponsoren waren we het dan ook snel eens. VEVO 2 is een echt vriendenteam dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Het elftal is volop in de race voor het kampioenschap in de 6e klasse en dat is een geweldige prestatie als je bedenkt dat het team regelmatig spelers moet afstaan aan het eerste. We willen ook onze mede-sponsoren Fysiotherapiepraktijk Dynamiek uit Epe en Accountskantoor Baker Tilly uit Zwolle hartelijk bedanken voor hun inbreng en de prettige samenwerking bij het tot stand komen van deze sponsoring.’