Nijhovenbouw

Nieuwsberichten

Fijne vakantie!

Nijhoven Bouw wenst iedereen een hele fijne zomervakantie toe. Wij, André Nijhof en Jasper Schoonhoven, kijken terug op een drukke maar vooral mooie startperiode van Nijhoven Bouw. Met tal van prachtige klussen bij leuke en gezellige mensen. Van het maken van dakkapellen, nieuwe zolderverdiepingen en brandwerende muren en afscheidingen, tot het restaureren van ouderwetse schuiframen, het verhogen van een woning, en het maken van een nieuwe dakconstructie.

Na de zomervakantie gaat u ons nog vaker tegenkomen in de omgeving van Apeldoorn, het gebied tussen Eerbeek (waar André woont) en Veessen (waar Jasper woont). We hebben ons wagenpark namelijk uitgebreid met een nieuwe bus waardoor wij nog sneller en flexibeler kunnen inspringen op vragen en verzoeken van klanten. Ook na de zomervakantie is Nijhoven Bouw graag uw bouwpartner voor nieuwbouw, verbouw en restauratie.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie.

André Nijhof en Jasper Schoonhoven