Nijhovenbouw

Nieuwsberichten

Fijne vakantie!

Nijhoven Bouw wenst iedereen een hele fijne zomervakantie toe. Wij, André Nijhof en Jasper Schoonhoven, kijken terug op een drukke maar vooral mooie startperiode van Nijhoven Bouw. Met tal van prachtige klussen bij leuke en gezellige mensen. Van het maken van dakkapellen, nieuwe zolderverdiepingen en brandwerende muren en afscheidingen, tot het restaureren van ouderwetse schuiframen, het verhogen van een woning, en het maken van een nieuwe dakconstructie.

Na de zomervakantie gaat u ons nog vaker tegenkomen in de omgeving van Apeldoorn, het gebied tussen Eerbeek (waar André woont) en Veessen (waar Jasper woont). We hebben ons wagenpark namelijk uitgebreid met een nieuwe bus waardoor wij nog sneller en flexibeler kunnen inspringen op vragen en verzoeken van klanten. Ook na de zomervakantie is Nijhoven Bouw graag uw bouwpartner voor nieuwbouw, verbouw en restauratie.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie.

André Nijhof en Jasper Schoonhoven

Vakantie

Wegens vakantie is Nijhoven Bouw van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 23 augustus gesloten. In deze periode zijn we telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons natuurlijk wel e-mailen. Ons e-mailadres is info@nijhovenbouw.nl. Na 25 augustus beantwoorden wij uw e-mail zo snel mogelijk.

VEVO 2 in het nieuw

Nijhoven Bouw, Fysiotherapiepraktijk Dynamiek en Accountskantoor Baker Tilly hebben het tweede elftal van voetbalvereniging VEVO uit Veessen verrast. Alle spelers ontvingen behalve een nieuw tenue, ook polo’s en tassen van de drie gulle sponsoren.

Jasper Schoonhoven van Nijhoven Bouw komt uit Veessen en is goed bekend met VEVO: ‘Een prachtige, sympathieke club die veel voor ons dorp betekent en die we een warm hart toedragen. Toen de gelegenheid zich voordeed om VEVO 2 te sponsoren waren we het dan ook snel eens. VEVO 2 is een echt vriendenteam dat het verdient om in het zonnetje te worden gezet. Het elftal is volop in de race voor het kampioenschap in de 6e klasse en dat is een geweldige prestatie als je bedenkt dat het team regelmatig spelers moet afstaan aan het eerste. We willen ook onze mede-sponsoren Fysiotherapiepraktijk Dynamiek uit Epe en Accountskantoor Baker Tilly uit Zwolle hartelijk bedanken voor hun inbreng en de prettige samenwerking bij het tot stand komen van deze sponsoring.’

Nijhoven Bouw Erkend leerbedrijf

Nijhoven Bouw is met ingang van 24 januari 2019 een Erkend leerbedrijf. Een titel die we met trots dragen en ons de mogelijkheid geeft om mbo-studenten een goede en veilige werkplek aan te bieden voor het volgen van het praktijkgedeelte van de opleidingen Timmerman niveau 2 en Allround Timmerman niveau 3.

Volg je deze opleidingen en ben je geïnteresseerd in een stageplek bij een jong en dynamisch bouwbedrijf? Neem dan contact op met André Nijhof of Jasper Schoonhoven. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van het volgen van een goede en serieuze praktijkopleiding bij Nijhoven Bouw. Je kunt ze bellen of appen (telefoonnummer 06 40 61 26 58), e-mailen (info@nijhovenbouw.nl) of vul het contactformulier in.

Nieuwe website

Het is zover! De nieuwe website van Nijhoven Bouw is live. Nog niet alle pagina’s zijn gevuld met tekst en nog niet alle foto’s zijn geplaatst. Dat doen we de komende weken. Wie niet wil wachten en meer wil weten wat Nijhoven Bouw voor hem of haar kan betekenen: bezoek onze Facebookpagina voor een impressie van onze meest recente bouwprojecten.